Ervaring - Vakmanschap - Correct - Zorgvuldig - Persoonlijk

Bouwwerken Van Kerchove is al meer dan 40 jaar een referentie in de bouwwereld. In 1976 startte vader Hector Van Kerchove het bedrijf op. Intussen leidt zoon Leo de onderneming al 25 jaar.

We leven onze afspraken na

U hebt met ons een timing en budget afgesproken? Wij zorgen ervoor dat de deadline gehaald en uw budget gerespecteerd wordt.

Onze specialisatie: nieuwbouw en verbouwingen

Al sinds onze oprichting bouwen en verbouwen we huizen en appartementen voor particulieren en vastgoedkantoren. Onze ervaring en vakkennis combineren we met een persoonlijke en correcte service. We werken samen met uw architect naar keuze en hebben maar één doel voor ogen: tevreden klanten.

Maatwerk

We kunnen een erg brede waaier aan (ver)bouwprojecten aan. We denken met u mee over de beste oplossing. Hebt u speciale wensen of wilt u gebruik maken van bijzondere technieken of materialen? Wij zorgen ervoor.

Persoonlijk en flexibel

Tijdens de voorbereiding van uw project overleggen we met u en met uw architect. Hebt u vragen, dan kunt u altijd snel bij ons terecht. We houden u ook steeds op de hoogte van de voortgang van de werken. Wijzigt er nog iets tijdens de (ver)bouwfase? Geen probleem, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Betrouwbare onderaannemers

Voor specifieke opdrachten doen we een beroep op vaste onderaannemers. Deze bedrijven hebben dezelfde doelstelling als wijzelf: kwalitatief werk afleveren binnen de voorziene planning en tegen een correcte prijs.

Wilt u graag een offerte?

Bel ons op 0496/121.557